ADANA / YÜREĞİR - Dervişler Şehit Cevdet Özdaş İlkokulu

VİZYONUMUZ MİSYONUMUZ

VİZYONUMUZ

Okul, öğrencilere çevre bilinci kazandırmayı ve sürdürülebilirlik ilkelerini benimsetmeyi amaçlar. Geri dönüşüm, enerji tasarrufu ve doğal kaynakların korunması gibi konulara odaklanır.

MİSYONUMUZ

Dervişler Şehit Cevdet Özdaş İlkokulu olarak misyonumuz, Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, dünya genelinde tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri en gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, teknoloji destekli, yabancı dil ağırlıklı ve dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir. İlkelerimiz arasında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı olmak, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı olmak, barıştan yana olmak, çevreyi koruma konusunda duyarlı olmak, gerçekçi olmak, araştırmacı ve bilimsel düşünceye sahip olmak, girişimci olmak ve çok yönlü olmak yer almaktadır.

Yayın: 13.02.2024 - Güncelleme: 13.02.2024 10:38 - Görüntülenme: 25