ADANA / YÜREĞİR - Dervişler Şehit Cevdet Özdaş İlkokulu

May

Okulumuz 3.sınıf zümre öğretmenlerimiz ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları "Yapay Çevre Maketleri Sergisi" açıldı. Öğrencilerimizin gerçek hayat ve hayal dünyalarını birleştirdikleri maket ürünler okulumuz konferans salonunda sergileniyor. Kıymetli öğretmenlerimiz ve değerli öğrencilerimize çalışmalarından ötürü teşekkür eder, başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz 3 ve 4. sınıf öğrencilerimizden ayın öğrencileri seçilen öğrencilerimiz okulumuzda yapılan tören ile öğretmenlerinden ödüllerini aldılar. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize gösterdikleri gayret ve çalışmlardan ötürü teşekkür eder, iyi çalışmalar dileri.

Ara

Öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizle birlikte okul bahçemize ağaçlandırma faaliyetinde bulunduk. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ekim ayı örnek öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Satranç turnuvasında başarı elde eden öğrencilerimize ödülleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda verildi.

Nis

23 Nisan Satranç Turnuvası 1-2. Sınıflar ve 3.4. sınıflar arasında ayrı ayrı kategorilerde yarıştılar.

Nis

Sosyal ve kültürel farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilerimiz Çanakkale ve Adana Şehitleri Parkı / Müze ziyaretinde bulundu.